Inspiratie
“De wereld van kruiden biedt een overvloed aan inspiratie, waarbij Kruidentaal fungeert als een rijke bron van creatieve ideeën en mogelijkheden.”

Van heerlijke recepten die de zintuigen prikkelen tot boeiende boekentips die de wereld van kruiden en hun toepassingen verkennen. Ontdek de magie van kruidentuinen, waar aromatische basilicum en kalmerende kamille gedijen en een wereld van geuren en smaken ontsluiten. Duik in een schat aan recepten, vind verborgen schatten in boeken over kruidengeneeskunde en ontwikkel je eigen groene oase om de veelzijdigheid en schoonheid van kruiden te ervaren.”

Recepten

Boekentips

Kruidentuinen

Onze blogs

Ben je op zoek naar waardevolle informatie over kruiden? Kruidentaal biedt een uitgebreide uitleg over het gebruik en de toepassingen van diverse kruiden en specerijen. Onze blogs behandelen niet alleen het culinaire gebruik, maar ook de inspirerende aspecten van zelfverzorging, persoonlijke verzorging en rituelen met kruiden. Krijg inspiratie door de veelzijdigheid van kruiden en ontdek nieuwe manieren om ze te gebruiken in jouw dagelijks leven!”

Munt, zoete recepten en overzicht

Pepermunt, watermunt, Marokkaanse munt, chocolademmunt, ananasmunt ... je hebt er vast wel eens van gehoord of wellicht heb je ze in de tuin staan en maak je regelmatig gebruik ervan. In dit artikel...
Brandnetelballetjes

Brandnetelballetjes

BRANDNETELBALLETJES   Urtica dioica ofwel de grote brandnetel. Deze grote brandnetel heeft nog een kleiner broertje de Urtica urens. De werking...