Boekentips

Boeken over kruiden, je kan er nooit genoeg van hebben. Boeken over koken met kruiden, over inhoudsstoffen van kruiden, over persoonlijke verzorging met kruiden, over één kruid waar veel over te vertellen valt. We bespreken ze hieronder voor je. 

Zwarte peper, meer dan een smaakmaker.

Zwarte Peper - Meer dan een Smaakmaker Wie heeft het niet in z’n keukenkastje staan? Zwarte peper is niet alleen een alledaagse smaakmaker, maar heeft ook een rijke geschiedenis en een breed scala...
Switchel of ‘Haymakers punch’

Switchel of ‘Haymakers punch’

Naast oxymel zijn er verschillende andere drankjes op basis van azijn of honing en azijn. Hier zijn een paar voorbeelden: Shrubs: Shrubs zijn...

De kruidengrimoire van Emma Storris

De kruidengrimoire van Emma Storris

De kruidengrimoire van Emma, een hagetisse. Een tijdje geleden ontmoette ik Emma… alsof we elkaar al jaren kenden. Wat is een hagetisse en wat is...

De kruidengrimoire van Emma Storris

De kruidengrimoire van Emma Storris

De kruidengrimoire van Emma, een hagetisse. Een tijdje geleden ontmoette ik Emma… alsof we elkaar al jaren kenden. Wat is een hagetisse en wat is...

Het brandnetelboek

Het brandnetelboek

Het Brandnetelboek, Recepten voor huis, tuin en keuken Natasja van der Meer Uitgeverij Terra ISBN : 9789089899132   Brandnetel een lastig ...

Wild en Zoet , Rachel Lambert

Wild en Zoet , Rachel Lambert

101 seizoendesserts met zelfgeplukte ingrediënten … alleen de titel is al ‘woest’ aantrekkelijk! Geloof me, ik heb heel veel kookboeken,...

Verder zoeken in onze database