Een wereld van kruiden
Een wereld van kruiden over kardemom, komijn, rozemarijn en nog veel meer.
Ontdek de geuren, smaken en verhalen van diverse kruiden: van culturele wortels tot keukengebruik en gezondheidsvoordelen.
Enig in zijn soort, de Roomse kervel.
Ze staat weer te schitteren in mijn tuin onder de prachtige bloeiende en heerlijk geurende sering … de Roomse kervel. Maar wat smaak betreft doet ze...
Zwarte peper, meer dan een smaakmaker.
Zwarte Peper - Meer dan een smaakmaker Wie heeft het niet in z’n keukenkastje staan? Zwarte peper is niet alleen een alledaagse smaakmaker, maar...
De vergeten komijn
Een wereld van kruiden: de vergeten komijn Wat weet jij van komijn, behalve dat er komijnekaas is? Zelf ben ik van het kruidenmixen uit allerlei...
Panch phoron, vijfkruidenmengsel
In ons nieuwste e-book ‘De vergeten komijn’ wordt ook Panch phoron genoemd, een kruidenmengsel uit Bengalen waar zowel meestal gewone komijn en...
De vergeten komijn
Een wereld van kruiden: de vergeten komijn Wat weet jij van komijn, behalve dat er komijnekaas is? Zelf ben ik van het kruidenmixen uit allerlei...
Een wereld van kruiden
Ontdek de verborgen wereld van kruiden met Kruidentaal's nieuwe serie! Goed nieuws voor alle liefhebbers van kruiden en culinaire ontdekkingen:...
Kardemom, een intrigerende specerij.
Een nieuwe serie van Kruidentaal met als titel: Een wereld van kruiden. We beginnen met kardemom, één van mijn absoluut favoriete kruiden, specerij,...
Verder zoeken in onze database