Tijdschrift

Kruidentaal … leven met kruiden

Kruidentaal magazine verschijnt elk kwartaal en zit vol met bijdragen van de hand van kruidenmensen over wat hun bezig houdt in de kruidenwereld. Ze delen hun passie voor alles wat te maken heeft met kruiden: van gedetailleerde beschrijvingen van verschillende kruiden tot hun rol in de kunst, over boeiende kruidenbelevenissen en kruidenrituelen. Ontdek smaakvolle recepten op diverse gebieden, aanbevelingen voor boeken en een schat aan informatie over alles wat met kruiden te maken heeft.

 

Waar lees je over in Kruidentaal Magazine?

Lees onze e-books …

Voorkant Kruidentaal Nr. 8 Winternummer 2023 door kruidentaal.nl
Kruidentaal Magazine Nr. 7 Herfst 2023 door kruidentaal.nl

Onze blogs

Ben je op zoek naar waardevolle informatie over kruiden? Kruidentaal biedt een uitgebreide uitleg over het gebruik en de toepassingen van diverse kruiden en specerijen. Onze blogs behandelen niet alleen het culinaire gebruik, maar ook de inspirerende aspecten van zelfverzorging, persoonlijke verzorging en rituelen met kruiden. Krijg inspiratie door de veelzijdigheid van kruiden en ontdek nieuwe manieren om ze te gebruiken in jouw dagelijks leven!”

 

 

Panch phoron, vijfkruidenmengsel

In ons nieuwste e-book ‘De vergeten komijn’ wordt ook Panch phoron genoemd, een kruidenmengsel uit Bengalen waar zowel meestal gewone komijn en zwarte komijn in verwerkt zijn. Bengalen is een regio...
De vergeten komijn

De vergeten komijn

Een wereld van kruiden: de vergeten komijn Wat weet jij van komijn, behalve dat er komijnekaas is? Zelf ben ik van het kruidenmixen uit allerlei...

Een wereld van kruiden

Een wereld van kruiden

Ontdek de verborgen wereld van kruiden met Kruidentaal's nieuwe serie! Goed nieuws voor alle liefhebbers van kruiden en culinaire ontdekkingen:...