Tijdschrift

Kruidentaal … leven met kruiden

Kruidentaal magazine verschijnt elk kwartaal en zit vol met bijdragen van de hand van kruidenmensen over wat hun bezig houdt in de kruidenwereld. Ze delen hun passie voor alles wat te maken heeft met kruiden: van gedetailleerde beschrijvingen van verschillende kruiden tot hun rol in de kunst, over boeiende kruidenbelevenissen en kruidenrituelen. Ontdek smaakvolle recepten op diverse gebieden, aanbevelingen voor boeken en een schat aan informatie over alles wat met kruiden te maken heeft.

 

Waar lees je over in Kruidentaal Magazine?

Lees onze e-books …

Kruidentaal DIgitaal Nr. 9 Voorjaar 2024 door Kruidentaal.nl
Kruidentaal Winter nummer 2023 door Kruidentaal.nl

Onze blogs

Ben je op zoek naar waardevolle informatie over kruiden? Kruidentaal biedt een uitgebreide uitleg over het gebruik en de toepassingen van diverse kruiden en specerijen. Onze blogs behandelen niet alleen het culinaire gebruik, maar ook de inspirerende aspecten van zelfverzorging, persoonlijke verzorging en rituelen met kruiden. Krijg inspiratie door de veelzijdigheid van kruiden en ontdek nieuwe manieren om ze te gebruiken in jouw dagelijks leven!”

 

 

Zwarte peper, meer dan een smaakmaker.

Zwarte Peper - Meer dan een Smaakmaker Wie heeft het niet in z’n keukenkastje staan? Zwarte peper is niet alleen een alledaagse smaakmaker, maar heeft ook een rijke geschiedenis en een breed scala...
Panch phoron, vijfkruidenmengsel

Panch phoron, vijfkruidenmengsel

In ons nieuwste e-book ‘De vergeten komijn’ wordt ook Panch phoron genoemd, een kruidenmengsel uit Bengalen waar zowel meestal gewone komijn en...

De vergeten komijn

De vergeten komijn

Een wereld van kruiden: de vergeten komijn Wat weet jij van komijn, behalve dat er komijnekaas is? Zelf ben ik van het kruidenmixen uit allerlei...