Ontdek de verborgen wereld van kruiden met Kruidentaal’s nieuwe serie!

Goed nieuws voor alle liefhebbers van kruiden en culinaire ontdekkingen: Kruidentaal brengt nu een boeiende serie uit die de schijnwerpers richt op minder gebruikte/bekende, maar fascinerende kruiden.

In deze serie, “Een Wereld van Kruiden”, brengt Kruidentaal je vijf unieke e-books die de geheimen onthullen van kruiden die vaak over het hoofd worden gezien in keukens. Maar dat is niet alles! Deze serie verkent niet alleen de culinaire toepassingen, maar duikt ook in de gezondheidsaspecten van deze kruiden. Ontdek de verborgen krachten die deze kruiden bieden voor welzijn, schoonheid en zelfs voor gezichts- en lichaamsverzorging.

Stap in de wereld van minder bekende kruiden en ontdek hun ongekende potentieel, zowel voor je smaakpapillen als voor je welzijn. Elk e-book is een venster naar een nieuwe smaakbeleving, een bron van inspiratie voor koks, fijnproevers en iedereen die van experimenteren houdt in de keuken. Maar het biedt ook inzichten in hoe deze kruiden kunnen bijdragen aan je algehele gezondheid en schoonheid.

De eerste twee delen: ‘de intrigerende kardemom’ en ‘de vergeten komijn‘, zijn al te bestellen, maar je kan ook de serie van 5 e-books bestellen met een leuke korting!

Mis deze kans niet om de wereld van kruiden te verkennen en deze kruiden te bekijken van een kant waar je misschien wel niets van wist.

 

Bekijk alle uitgaven

Ben je benieuwd naar wat Kruidentaal allemaal uitgeeft of wil je meer informatie over de producten. Bekijk onderstaande uitgaves of stuur een bericht naar info@kruidentaal.nl.

Kruidentaal Nr. 9 – Voorjaarsnummer 2024

Wil je meer weten over onze blogs? Je kunt je er op abonneren, dan ben je altijd op de hoogte als we een nieuwe uitgave hebben.

Contactgegevens

Kruidentaal
Correspondentieadres:
Van Emstweg 77
8426BT Appelscha
info@kruidentaal.nl

Kruidentaal is onderdeel van Mieny Media kvk: 86620894

Lees onze algemene voorwaarden