Blogs
Laat je inspireren door onze kennis van kruiden. Wij vertellen elke maand meerdere malen over hoe de kruiden te gebruiken, waar je het beste terecht kunt en welke boeken en tips je het beste kunt gebruiken.
Panch phoron, vijfkruidenmengsel
In ons nieuwste e-book ‘De vergeten komijn’ wordt ook Panch phoron genoemd, een kruidenmengsel uit Bengalen waar zowel meestal gewone komijn en...
Kruidenbitter, voor je spijsvertering en voor het lekker …
Weet je nog? ... Naar aanleiding van een post op Facebook over grapefruit in bittertjes kregen wij een aantal vragen over bittertjes. Hieronder wat...
De vergeten komijn
Een wereld van kruiden: de vergeten komijn Wat weet jij van komijn, behalve dat er komijnekaas is? Zelf ben ik van het kruidenmixen uit allerlei...
Kruiden in de keuken
Wat is oxymel?
Wel eens gehoord van ‘oxymel’? Oxymel heeft een lange geschiedenis die...
Wat is een kruideninfusie?
Je hebt er vast wel eens van gehoord nietwaar, … een kruideninfusie?! Het...
Hoe maak je een lekkere kruidenolie?
Hoe maak je een lekkere kruidenolie? Het is belangrijk om de juiste tools...
Kruidentuinen
De Polderkol
Al meer dan 15 jaar zijn we aan het werk in de Biologische kruidentuin in...
Agnes Kruiden
Kom genieten - van de bijzondere plek Onze kruidentuin ligt achter in de...
Verder zoeken in onze database