Blogs

Laat je inspireren door onze kennis van kruiden. Wij vertellen elke maand meerdere malen over hoe de kruiden te gebruiken, waar je het beste terecht kunt en welke boeken en tips je het beste kunt gebruiken.

Enig in zijn soort, de Roomse kervel.

Ze staat weer te schitteren in mijn tuin onder de prachtige bloeiende en heerlijk geurende sering … de Roomse kervel. Maar wat smaak betreft doet ze niet onder aan de geur van de sering. Myrrhis...
De vergeten komijn

De vergeten komijn

Een wereld van kruiden: de vergeten komijn Wat weet jij van komijn, behalve dat er komijnekaas is? Zelf ben ik van het kruidenmixen uit allerlei...

Een wereld van kruiden

Een wereld van kruiden

Ontdek de verborgen wereld van kruiden met Kruidentaal's nieuwe serie! Goed nieuws voor alle liefhebbers van kruiden en culinaire ontdekkingen:...

Kardemom, een intrigerende specerij.

Kardemom, een intrigerende specerij.

Een nieuwe serie van Kruidentaal met als titel: Een wereld van kruiden. We beginnen met kardemom, één van mijn absoluut favoriete kruiden, specerij,...

Kruiden in de keuken

Kruidentuinen

De Polderkol

De Polderkol

Al meer dan 15 jaar zijn we aan het werk in de Biologische kruidentuin in...

Agnes Kruiden

Agnes Kruiden

Kom genieten - van de bijzondere plek Onze kruidentuin ligt achter in de...

Verder zoeken in onze database