Blogs Kruidentaal

Laat je inspireren door onze kennis van kruiden. Wij vertellen elke maand meerdere malen over hoe de kruiden te gebruiken, waar je het beste terecht kunt en welke boeken en tips je het beste kunt gebruiken.

Kardemom, één van m’n meest gebruikte en geliefde specerijen.

  Kardemom, één van mijn meest gebruikte en geliefde specerijen    Ergens in de vorige eeuw, toen ik nog gewoon naar school ging kwam ik al in aanraking met kardemom doordat we een Deense...
Panch phoron, vijfkruidenmengsel

Panch phoron, vijfkruidenmengsel

In ons nieuwste e-book ‘De vergeten komijn’ wordt ook Panch phoron genoemd, een kruidenmengsel uit Bengalen waar zowel meestal gewone komijn en...

Kruiden in de keuken

Kruidentuinen

De Polderkol

De Polderkol

Al meer dan 15 jaar zijn we aan het werk in de Biologische kruidentuin in...

Agnes Kruiden

Agnes Kruiden

Kom genieten - van de bijzondere plek Onze kruidentuin ligt achter in de...

Verder zoeken in onze database