Blogs Kruidentaal

Laat je inspireren door onze kennis van kruiden. Wij vertellen elke maand meerdere malen over hoe de kruiden te gebruiken, waar je het beste terecht kunt en welke boeken en tips je het beste kunt gebruiken.

Kardemom, één van m’n meest gebruikte en geliefde specerijen.

  Kardemom, één van mijn meest gebruikte en geliefde specerijen    Ergens in de vorige eeuw, toen ik nog gewoon naar school ging kwam ik al in aanraking met kardemom doordat we een Deense...
De vergeten komijn

De vergeten komijn

Een wereld van kruiden: de vergeten komijn Wat weet jij van komijn, behalve dat er komijnekaas is? Zelf ben ik van het kruidenmixen uit allerlei...

Een wereld van kruiden

Een wereld van kruiden

Ontdek de verborgen wereld van kruiden met Kruidentaal's nieuwe serie! Goed nieuws voor alle liefhebbers van kruiden en culinaire ontdekkingen:...

Kardemom, een intrigerende specerij.

Kardemom, een intrigerende specerij.

Een nieuwe serie van Kruidentaal met als titel: Een wereld van kruiden. We beginnen met kardemom, één van mijn absoluut favoriete kruiden, specerij,...

Kruiden in de keuken

Kruidentuinen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Verder zoeken in onze database