Kruidenmarkt 2023

Wilde Kruidenvrouw

Dag wilde jij,

Als wildekruidenvrouw neem ik je graag mee in de magische wereld van kruiden. Een wereld vol verwondering en oeroude kennis. Opgeslagen in onszelf. Een pad dichter naar onze ware natuur waarin de plantwezens ons begeleiden. Ons kunnen voorgaan als een deel van onszelf. Ons de weg naar de verborgen kennis wijzen. De verbinding aangaan met de natuur, is de verbinding vinden met jezelf.

Het herinneren van het verhaal van de bomen, de planten en de aarde voelde voor mij als thuiskomen. Het werken met kruiden, bracht mij dichter bij de natuur en mijzelf. Planten zijn bijzondere wezens. Het zijn wezens waarmee je je kunt verbinden met elk een eigen karakter en kracht. Elk kruid draagt een oeroud verhaal met zich mee. Een bron van wijsheid.

Je verbinden met de kracht van kruiden brengt beetje bij beetje meer balans in lichaam, geest en ziel. Luisteren naar hun magische verhalen zijn als een richtlijn voor op jouw pad. Het is een ware ontdekkingsreis vol verwondering, inzichten, af en toe een schop onder je kont, een traantje maar zeker ook een lach.

Wildekruidenvrouw is een plek om de wijsheid en de kracht van de wilde kruiden die overal om ons heen groeien te ontmoeten. Te herinneren. Een plek waarin ik je meeneem in het samenwerken met de kracht van de natuur, de bomen en de planten.

De taal van de plant, die jij meedraagt in je hart. Klaar om ontdekt te worden. De fluisteringen van de natuur. De boodschap van de kruiden liggen klaar voor jou. Stap in de wonderlijke wereld van kruiden. En vind je weg terug naar huis.

Tijdens de kruidenmarkt geef ik een lezing over kruiden & de elementen. Tijdens deze lezing neem ik je mee in hoe kruiden verbonden zijn met de elementen. We gaan samen een reis door de elementen en de onderdelen van de kruiden maken. Elk onderdeel van de plant verbonden met een element. De geneeskracht van de kruiden, verbonden met de elementen.

Ook verzorg ik de workshop kruidenbewakers kleien. In deze workshop begeleid ik je via een verhaal en meditatie in het ontmoeten van een kruid in de tuin van jouw hart. Het kruid dat jij ontmoet tijdens deze reis verwerken we vervolgens tot een kruidenbewaker/kruidenspirit van klei en natuurlijke materialen.

Ik kijk er ontzettend naar uit om jou te ontmoeten tijdens de kruidenmarkt. Hopelijk tot snel!

Veel liefs,

Amanda

www.wildekruidenvrouw.nl

IG: https://www.instagram.com/wildekruidenvrouw/

FB: https://www.facebook.com/wildekruidenvrouw