Kruidenmarkt 2023

Moyashi

Ik ben Caroline van Moyashi en mijn missie is om mensen in verbinding te brengen met de natuur en bewustwording te vergroten. Ik maak natuurlijke producten en geef workshops.

Ook maak ik samen met Anne-Floor bewuste smudge sticks. Het is momenteel een ongelooflijk populair product onder de westerse bevolking en hoe meer vraag, hoe meer roofbouw op de natuur.

Anne Floor en ik zijn van mening dat dat anders moet en kan! Daarom maken wij smudge sticks met kruiden uit mijn eigen achtertuin en de Zeeuwse polders. Zonder bestrijdingsmiddelen, puur natuur. Ik groei en bloei alles zelf in mijn Moyashi tuin. Elk seizoen biedt ons andere kruiden. Dat maakt het mogelijk om creatief aan de slag te gaan.

Zodra de plant er klaar voor is, gebruiken we een deel ervan, zodat deze daarna verder kan groeien. Ook bijna alle bloemen die je in de smudgesticks ziet komen uit de Moyashi tuin. We creëren samen met de natuur en “op is op”.

Bewustwording rondom het gebruik van spirituele producten en planten vinden we erg belangrijk. Daarom geven we ook workshops, zodat je kennis krijgt over de inheemse alternatieven en je zelf aan de slag kan gaan met het maken van je eigen smudge stick, wierook of spell jar.

https://www.moyashi.nl/