Kruidenmarkt 2023

Heleno Kruiden

Heleno Kruiden is een educatieve tuin over kruiden. Hier kunt u de kruiden zien groeien, informatie over kruiden krijgen en leren hoe u ze kunt gebruiken. Op een oppervlakte van 3000 m2 is een keuken- , medicinale-, geur- en verf-kruidentuin aangelegd. Daarnaast zijn verschillende mooie borders te bezichtigen. Er worden demonstraties, work-shops en lezingen georganiseerd. Daarnaast kan de tuin gebruikt worden voor exposities. Ook zijn er kruiden artikelen te koop.

Op de Kruidenmarkt van 11 juni zal Heleno Kuiden vooral kruidentheeën, zeep en kruiden gerelateerde artikelen verkopen en natuurlijk de tuin promoten. De theeën van Heleno Kruiden worden zeer gewaardeerd in restaurant en door particulieren, die mag je dus niet missen.

Heleno Kruiden (e)en Natuur Cadeau

Adres: Kleefseweg 45,

6599 AA Ven Zelderheide

Tel. : 0485 540260

Mobiel: 0653105604

email: info@helenokruiden.nl

www.helenokruiden.nl