Kruidenmarkt 2023

Het Rijk van Holle.

Hoi! Ik ben Eva of Vrouw Holle. Al meer dan twintig jaar ga ik bewust door het leven als heks, waarvan vijftien jaar in een heksencoven. Zweverig? Neen, helemaal niet!

Voor mij is hekserij net heel aards. Ik houd ervan om te connecteren met Moeder Aarde, connectie te leggen met Plant en Dier en van daaruit mijn bestaan zin te geven. Alles is verbonden en we zijn allen één. De wereld een mooiere plek maken begint bij jezelf en dus ligt zelfreflectie en wederkerigheid aan de basis van mijn magie. Mijn aanpak ligt ergens tussen het wetenschappelijke, sjamanisme en hekserij in en dat hoeft zeker niet tegenstrijdig te zijn. Ik ben herboriste (gespecialiseerd in planten- en kruidengeneeskunde) en gepassioneerd door de magie van het leven.

In 2020 besloot ik om ook mijn professioneel leven wat dichter bij mijn ‘zijn’ te plaatsen en richtte ik Het Rijk van Holle op. En toen gebeurde het… Die magische flow, de bevestigingen en de ‘toevallige’ kansen die je krijgt als je wéét dat je op de goede weg zit. Het Rijk van Holle is een spirituele thuishaven voor mensen die dichter bij de natuur en dichter bij zichzelf willen staan en de magische vonk willen (terug)vinden.


In de webshop van Het Rijk van Holle kan je niet enkel interessante kruidenboeken, hekserige keukenspullen, spirituele cadeaus en de klassieke edelstenen en wierook kopen maar je kan doorheen het jaar ook leuke en magische workshops volgen, kruiden- en wildplukwandelingen meedoen, samen kruidenmiddelen maken en samen rituelen doen. Op een down-to-earth manier breng ik mijn liefde voor de natuur over geef ik lessen en workshops in hekserij en groene magie. Per kwartaal worden er nieuwe themawandelingen, workshops en rituelen ingepland via de webshop www.hetrijkvanholle.be. Kom dus regelmatig online kijken. En mocht je wat willen kopen op de webshop, geef ik, speciaal voor de lezers van Kruidentaal en de bezoekers van de Kruidenmarkt, een korting van 5% met de code ‘Kruidentaal2023’.

Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie te begroeten op de Kruidenmarkt op 11 juni. Hopelijk komen jullie ook langs op de lezing ‘Connectie met de Plantspirit’?

Warme groet,

Holle