Home

Herfstnummer 2022

Jawel, hij is er…het Kruidentaal Herfstnummer. Ons eerste Herfstnummer!

Boordevol informatie, achtergronden en recepten met en over kruiden. Er is zoveel te schrijven over kruiden dat we voorlopig nog niet uitverteld zijn. Van de hand van Tony Vulpen is er een mooi artikel over haarverzorging met middelen uit de Ayurveda. Marjanna Huising gaat elk kwartaal een kruidenkaart voor ons trekken. De Keltische jaardagen komen ook aan bod. Wel eens gehoord van Apitherapie, Paula van der Velden doet uit de doeken hoe bijen leven en welke producten wij kunnen inzetten. Want tja, wat is de kruidenwereld zonder bijen? En natuurlijk niet te vergeten de artikelen over Tijm en Bergsteentijm (wat eigenlijk geen tijm is). Dat en veel meer in het Herfstnummer.

Veel leesplezier met Kruidentaal Nr. 3.